DOSTAVA I PLAĆANJE

Načini plaćanja:

1. Mogućnosti plaćanja pri online kupovini

Prilikom slanja korpe napomenite da li želite da izvršite plaćanje uplatom na račun ili pouzećem u gotovini prilikom dostave.

Gotovinski (POUZEĆEM)
Nudimo Vam opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). U ovom slučaju nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju. Ukoliko želite platiti uplatom na račun, tada će vam posle porudžbine biti saopštene instrukcije za plaćanje.

Debitnim ili kreditnim karticama
Prihvatamo sledeće platne kartice: DINA, MAESTRO, VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD kao i kartice svih banaka.

DOSTAVA I POŠTARINA

Troškovi dostave

Na sajtu su istaknute cene artikla bez troškova dostave. Ukoliko račun iznosi više od 5000.00 rsd troškove dostave snosi prodavac.
U slučaju da je račun ispod pomenutog iznosa, troškove dostave plaća kupac.
Ukoliko kupac želi, u slučaju avansnog plaćanja, kupac može poslati kurirsku službu po svojoj želji. U suprotnom paketi će se poslati sa „City express“ kurirskom službom.
Troškovi dostave se zaračunavaju prema težini paketa. Tabelu sa iznosima troškova dostave možete videte na sajtu prevoznika putem ovih linkova:
Cenovnik – domaći transport fizička lica | Cenovnik – domaći transport pravna lica

Uslovi dostave

1. Kada pošaljemo paket bićete obavešteni od strane operatera o vremenu pristizanja paketa ukoliko procenimo da je to neophodno za tačnost isporuke.
2. Online poručena roba može biti preuzeta (isporučena) besplatno u našoj prodavnici u ulici Braće Ribnikar 5, 21000 Novi Sad, Srbija.
3. Kurir će Vam doneti naručene artikle na Vašu kućnu adresu. Pre isporuke kurir će Vas nazvati na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja.
4. Isporuka naših proizvoda kurirskom službom se vrši na celokupnoj teritoriji Republike Srbije.
5. Ako ste robu koju ste naručili odabrali da plaćate pouzećem, plaćate je kuriru na licu mesta po prijemu paketa i ovakav vid isporuke ide isključivo City expressom.
6. Besplatna isporuka ZA SVE ARTIKLE U PONUDI za porudžbine preko 5000,00 RSD na teritoriji cele Srbije.
7. Ukoliko ste platili avansno i samo snosite troškove dostave, onda možete izabrati prevoznika po Vasoj volji.
8. Sva poručena roba je odlično upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta.

Rok isporuke

Očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je 1 do 5 radnih dana, zavisno od raspoloživosti artikla na lageru i mogućnosti nabavke. Pojedine artikle nabavljamo tek po porudžbini. U slučaju da u jednom trenutku na lageru nemamo poručene artikle, ili se rok isporuke produži, obavestićemo Vas o tome putem e-maila ili telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja.

Preuzimanje pošiljke

U zavisnosti od mesta stanovanja pošiljka će vam stići u roku 1 do 2 dana od dana slanja. Kuriri „City expressa“ tokom celog dana vrše isporuku. Budite dostupni na telefon ukoliko niste na navedenoj adresi. Prilikom preuzimanja paketa potrebno je da pregledate paket da slučajno nije oštećen u transportu. Prilikom preuzimanja paketa potrebno ga je pregledati da nije oštećen u transportu. Ukoliko je transportna kutija oštećena, ili sumnjate da je sadržina polomljena, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na mail: [email protected] ili telefon 021/6541-062.

Završna odredba

Uslovi za besplatnu dostavu i rok isporuke je u skladu sa našom poslovnom politikom. Zadržavamo pravo da promenimo uslove za besplatnu dostavu artikala sa on-line porudžbenica.
USLOVI KORIŠĆENJA →

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.